Recent Posts

    Απεργια : ΕΡΧΕΤΑΙ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ - Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος.

    Απεργια : ΕΡΧΕΤΑΙ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ - Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος.. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την τρίτη, 18 φεβρουαρίου, οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ και μετρό , αντιδρώντας στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για τον εορτασμό της. Αδεδυ 24ωρη απεργία (εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς).

    Συνεχίζει απτόητος την απεργία πείνας για 6η ημέρα και δεν έχει σκοπό να την τελειώσει. Αποχή από την εργασία για τη διεκδίκηση οικονομικών αιτημάτων, αλλά και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για διάφορες κυβερνητικές ή εργοδοτικές αποφάσεις. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Σήμερα, για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε στο κέντρο της αθήνας στην μεγαλειώδη πορεία διαμαρτυρίας , όπου μέσα στο πλήθος , φωτογραφίσαμε και βιντεοσκοπήσαμε. 24ωρη απεργία σε όλα τα μμε την τρίτη 4 μαΐου.

    ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ
    ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ from 2.bp.blogspot.com
    Λακεδαίμονος «ο πληθων» συμμετέχει στην 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία στις 6 μαΐου 2021, ημέρα πέμπτη, και καλεί τα μέλη του στην. Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Όλες οι ειδήσεις για απεργία από το ot.gr. Νέα παρέμβαση στο νατ για τις καθυστερήσεις των συντάξεων. Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο. Μέσα στον ίδιο μήνα αναμένεται να βρεθεί απέναντι σε μια κεντρική επιλογή της κυβέρνησης όπως το εργασιακό αλλά και να συζητήσει μαζί της για έναν κοινό νόμο για την κλιματική αλλαγή.

    Όλες οι ειδήσεις για απεργία από το ot.gr.

    Αδεδυ 24ωρη απεργία (εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς). Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για τον εορτασμό της. Οι εργαζόμενοι σε μετρό και ηλεκτρικό αναμένεται να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά. Νέα παρέμβαση στο νατ για τις καθυστερήσεις των συντάξεων. Η 24ωρη απεργία στα μέσα σταθερής τροχιάς δημιουργεί προβλήματα στους οπαδούς της αεκ. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ. Όλες οι ειδήσεις για απεργία από το ot.gr. Σήμερα, για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε στο κέντρο της αθήνας στην μεγαλειώδη πορεία διαμαρτυρίας , όπου μέσα στο πλήθος , φωτογραφίσαμε και βιντεοσκοπήσαμε. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την τρίτη, 18 φεβρουαρίου, οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ και μετρό , αντιδρώντας στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. H απεργία της πρωτομαγιάς μετατίθεται για την τρίτη 4 μαΐου, όπως αποφάσισε σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της γσεε η οποία καλεί την. 24ωρη απεργία σε όλα τα μμε την τρίτη 4 μαΐου. Εικοσιτετράωρη απεργία της αδεδυ στις 15 οκτωβρίου.

    Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα, ότι στηρίζει ανεπιφύλακτα την 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων της. Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.ειδήσεις και νέα με άποψη από την ελλάδα και τον κόσμο. Αποχή από την εργασία για τη διεκδίκηση οικονομικών αιτημάτων, αλλά και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για διάφορες κυβερνητικές ή εργοδοτικές αποφάσεις. Σε 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς, την πέμπτη, 6 μάιου.

    Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ 23 11 ...
    Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ 23 11 ... from 1.bp.blogspot.com
    Πανελλαδική απεργία των νοσοκομειακών γιατρών και συγκέντρωση στο υπουργείο υγείας. Οι εργαζόμενοι σε μετρό και ηλεκτρικό αναμένεται να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά. Αδεδυ 24ωρη απεργία (εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς). Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Η 24ωρη απεργία στα μέσα σταθερής τροχιάς δημιουργεί προβλήματα στους οπαδούς της αεκ. 24ωρη απεργία στα μμε την τρίτη 4 μαΐου 2021.

    Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις!

    24ωρη απεργία σε όλα τα μμε την τρίτη 4 μαΐου. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για τον εορτασμό της. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. ► πως οδηγηθήκαμε στην ματωμένη απεργία των καπνεργατών τον μάιο του 1936. Συνεχίζει απτόητος την απεργία πείνας για 6η ημέρα και δεν έχει σκοπό να την τελειώσει. Όλες οι ειδήσεις για απεργία από το ot.gr. Απεργια πλοιων | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com απεργια πλοιων. Αποχή από την εργασία για τη διεκδίκηση οικονομικών αιτημάτων, αλλά και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για διάφορες κυβερνητικές ή εργοδοτικές αποφάσεις. Νέα παρέμβαση στο νατ για τις καθυστερήσεις των συντάξεων. H απεργία της πρωτομαγιάς μετατίθεται για την τρίτη 4 μαΐου, όπως αποφάσισε σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της γσεε η οποία καλεί την. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Μέσα στον ίδιο μήνα αναμένεται να βρεθεί απέναντι σε μια κεντρική επιλογή της κυβέρνησης όπως το εργασιακό αλλά και να συζητήσει μαζί της για έναν κοινό νόμο για την κλιματική αλλαγή. ► πως απάντησε η κυβέρνηση μεταξά

    Αδεδυ 24ωρη απεργία (εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς). Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.ειδήσεις και νέα με άποψη από την ελλάδα και τον κόσμο. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν.

    BLOGS ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ | Chris 's Blog
    BLOGS ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ | Chris 's Blog from i0.wp.com
    Πανελλαδική απεργία των νοσοκομειακών γιατρών και συγκέντρωση στο υπουργείο υγείας. Εικοσιτετράωρη απεργία της αδεδυ στις 15 οκτωβρίου. Ανακοίνωση των συνεργαζομένων ενώσεων : Συνεχίζει απτόητος την απεργία πείνας για 6η ημέρα και δεν έχει σκοπό να την τελειώσει. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για. Αδεδυ 24ωρη απεργία (εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς). H απεργία της πρωτομαγιάς μετατίθεται για την τρίτη 4 μαΐου, όπως αποφάσισε σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της γσεε η οποία καλεί την. Σε 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς, την πέμπτη, 6 μάιου.

    Συνεχίζει απτόητος την απεργία πείνας για 6η ημέρα και δεν έχει σκοπό να την τελειώσει.

    Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για. Όλες οι ειδήσεις για απεργία από το ot.gr. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. 24ωρη απεργία της αδεδυ την πέμπτη 6 μαΐου 2021 για την πρωτομαγιά. Αδεδυ 24ωρη απεργία (εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς). Εικοσιτετράωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών την τρίτη. ► ποια ήταν τα αιτήματα των απεργών. Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα, ότι στηρίζει ανεπιφύλακτα την 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων της. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο. Πανελλαδική απεργία των νοσοκομειακών γιατρών και συγκέντρωση στο υπουργείο υγείας. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για τον εορτασμό της. Συνεχίζει απτόητος την απεργία πείνας για 6η ημέρα και δεν έχει σκοπό να την τελειώσει.

    Belum ada Komentar untuk "Απεργια : ΕΡΧΕΤΑΙ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ - Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος."

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close